Bernie Sanders, intr-un interviu din 2003 cu fostul sef al Fed, ne arata inca de pe atunci dispretul pe care il are fata de ceea ce el numeste establishment-ul lacomiei.

Recomandarile de azi:

  1. Inegalitatea economica: despre cum acest concept este inevitabil intr-o societate libera si cum poate fi folosit ca alibi pentru grupurile de interese.
  2. Alphabet, compania cunoscuta anterior ca Google, a devenit cea mai valoroasa companie din lume, depasind Apple. Despre cum s-a intamplat asta, cine este in spatele Alphabet si cum arata viitorul
  3. Ceea ce fizica teoretica prevedea ca exista, a fost descoperit experimental: undele gravitationale exista
  4. Atat reprezinta toata apa si tot aerul de pe Pamant. O scala care sperie prin dimensiunea neobisnuita, dar care pune in perspectiva previziunile de viata ale omenirii.
  5. Bateristul de la Lamb of God si Megadeth recomanda cele mai bune 10 albume de percutie.

ce carti mai citesc:

  • The Warren Buffet way – Robert G. Hagstrom. O carte pe care oricine interesat de investitii ar trebui sa o citeasca. Warren Buffet, Miracolul din Omaha si discipol al lui Benjamin Graham este poate cel mai important investitor din istorie. Strategiile sale, intotdeauna admirate dar niciodata replicate, au facut ca conglomeratul Berkshire Hathway sa devina una dintre cele mai valoroase companii din lume. Alaturi de prietenul si partenerul sau de afaceri, Charles Munger, Buffet a refuzat sa se vanda spiritelor animale de pe burse, preferand marjele de siguranta, analiza fundamentala si cercetarea aprofundata a companiilor in care doreste sa investeasca. Povestile sale de succes se intind de la Coca Cola, Geico sau Washington Post.

ce filme am mai vazut:

  • Joyeux Noel – Christian Carion. Primul razboi mondial a insemnat un mare pas gresit pentru umanitate, si o pata trista pe obrazul constiintei umane. Absurdul razboiului vazut printre franturi de muzica clasica si o umanitate adusa de Craciun

ce muzica mai ascult:

 

daca va place dati de veste:
0